Valikko
Sulje

Laadukkaat
henkselit

Henkselit

Suomalaisen Venizin laadukkaat henkselit löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi.

Venizin henkselit myös valmistetaan lähelläsi – Suomessa. Avainlippu-merkintä takaa sen, että Venizin tuotteet ovat täysin kotimaisia – aitoa suomalaista käsityöosaamista nauhasta alkaen.

Kotimaisuus takaa myös ekologisuuden. Kun koko tuotantoketju pysyy Suomessa, hiilijalanjälki jää pieneksi. Luonto on otettu huomion myös materiaaleissa, sillä Venizin henkseleissä on täysin nikkelivapaat takuulukot.

Veniz – helposti tyylikkäämmät henkselit.Henkselit joka lähtöön


Venizin tuotevalikoimasta löytyy monipuolisesti myös henkselit klassiseen pukeutumiseen, bisnespukeutumiseen ja juhlapukeutumiseen.

Venizin henkselit on suunniteltu myös eri harrastuksiin kuten vaikkapa metsästykseen ja kalastukseen sopiviksi.

Meiltä saat lisäksi perinteiset, etenkin varttuneemman kansan suosimat niin sanotut nappihenkselit, jotka ovat säilyttäneet paikkansa markkinoilla käytännöllisinä henkseleinä.

Veniziltä saat helposti säädettäviä henkseleitä aikuisten ja lasten koossa sekä XXL koot.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt ja muut asusteet löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön. Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea sinun päälläsi.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jälleenmyyjillemme tarjoamme muodikkaat asusteet ainutlaatuisen asiantuntevalla palvelukonseptilla. Venizin jälleenmyyjä saa hyllyynsä varmasti muodikkaat, laadukkaat ja kuluttajia kiinnostavat asusteet. Myyntiedustajamme käy säännöllisesti katsomassa, että myyntipisteessä on kaikki kunnossa. Helppo ratkaisu ja pitkälle viety palvelu kasvattaa jälleenmyyjän myyntiä.