Valikko
Sulje

Muodikkaat
huivit

Muodikkaat huivit arkeen ja juhlaan

Venizin huivivalikoima on todella laaja. Valikoimastamme löydät vaivatta eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin sopivia huiveja laajasti eri väreissä. Tarjoamme aina sesongin mukaiset sävyt ja materiaalit.

Huivia voidaan käyttää joko lämmittämään ja suojaamaan tai koristeellisena asusteena. Huivi on säilyttänyt asemansa monikäyttöisenä asusteena satoja vuosia.

Huivilla päivität asukokonaisuuden helposti ja tyylikkäästi sekä luot viimeisen silauksen kaikkeen pukeutumiseen ja voit olla helposti ja teeskentelemättömästi hieman tyylikkäämpi oma itsesi.Oikea huivi oikeaan paikkaan


Veniziltä saat oikean huivin eri käyttötarkoituksiin ja elämän eri vaiheisiin. Valikoimassamme on paljon jokapäiväiseen käyttöön sopivia vaihtoehtoja, mutta myös erilaisiin juhliin sopivia huiveja tai hautajaisiin tarkoitettuja saattohuiveja.

Perinteisistä huiveista suosionsa ovat säilyttäneet myös niin sanotut jenkki- tai bandana-huivit. Venizin valikoimasta löydät monta erilaista bandanaa. Meiltä löytyy myös suosittuja multi scarf - tai tuubihuiveja. Sporttisia huivejamme on mukava käyttää esimerkiksi lenkkeillessä.

Veniz on suomalainen yritys, joka tietää, mitä suomalaiset tarvitsevat. Saat meiltä Suomen kylmään talveen soveltuvia paksuja huiveja ja myös kylmältä tuulelta suojaavia kevyempiä vaihtoehtoja. Veniziltä saat suomalaisiin olosuhteisiin sopivat huivit.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt ja muut asusteet löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön. Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea sinun päälläsi.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jälleenmyyjillemme tarjoamme muodikkaat asusteet ainutlaatuisen asiantuntevalla palvelukonseptilla. Venizin jälleenmyyjä saa hyllyynsä varmasti muodikkaat, laadukkaat ja kuluttajia kiinnostavat asusteet. Myyntiedustajamme käy säännöllisesti katsomassa, että myyntipisteessä on kaikki kunnossa. Helppo ratkaisu ja pitkälle viety palvelu kasvattaa jälleenmyyjän myyntiä.