Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Haluatko VENIZ-jälleenmyyjäksi? Ota Yhteyttä!
Valikko
Sulje

Haluatko
jälleenmyyjäksi?

VENIZ

Jälleenmyyjäksi?

Veniz on mutkattomin ja tyylikkäin vaihtoehto niin jälleenmyyjälle kuin kuluttajallekin. Jälleenmyyjille tarjoamme markkinoiden laajimmat valikoimat, oli sitten kyseessä vyöt, solmiot, henkselit tai huivit. Meillä on myös erittäin kattava valikoima erilaisia lompakoita, pipoja, sukkia, liikelahjoja.

Veniz on helppo, nopea ja luotettava toimittaja. Meillä on erittäin pitkä kokemus alalta – Veniz on perustettu 2003, mutta juuremme ulottuvat 1990-luvulle. Vahva osaaminen näkyy tuotteidemme laadussa, toimitusvarmuudessamme ja jälleenmyyjien työtä suuresti helpottavassa palvelumallissamme.

Venizin tuotteilla on kaupoissa omat telineet ja siksi ne ovat kuluttajille helposti löydettävissä. Jälleenmyyjänä saat käyttöösi maanlaajuisen verkoston ja pitkän linjan ammattiosaamista. Meiltä saat siis kokonaisvaltaisen palvelun. Venizin myyntiedustajat tuntevat asiakkaansa erittäin hyvin. Leikkimielisesti voisi sanoa, että me tiedämme mitä asiakas tarvitsee, ennen kuin asiakas itse sen tietää!

Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea asiakkaasi päällä.


Miksi kannattaa ottaa Veniz valikoimaasi?


1. Kotimaisuus


Suomalaisuus ja suomalainen tuotanto ovat itseisarvoja monelle asiakkaallemme, niin kuluttajalle kuin jälleenmyyjällekin. On arvokasta, että tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, lähellä ja vastuullisesti.2. Asiantuntijuus ja palvelu auttavat sinua menestymään


Muotiala on hektinen ja on oltava aallon harjalla. Jälleenmyyjän on koko ajan tuotava kuluttajalle tehokkaasti tarjolle uudet trendit ja kiinnostavimmat tuotteet. Asiantuntijuuden, pitkien perinteidensä ja laadukkaan palvelukonseptinsa avulla Veniz auttaa jälleenmyyjiään onnistumaan tässä. Venizillä on laaja varasto ja se mahdollistaa nopeat toimitukset.3. Helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön


Veniz tarjoaa upeat, muodikkaat ja laadukkaat asusteet kaikkien ulottuville. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön ja siksi sitä on helppo myydä marketissa, muotitalossa ja verkkokaupassa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikäli olet kiinnostunut VENIZ-tuotteiden jälleenmyynnistä, täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Nimi*
Yritys*
Paikkakunta*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Lisätietoa*


Venizin tuotteita myydään maanlaajuisesti muun muassa seuraavissa liikkeissä