Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kangasmaskit | Kankaiset Kasvomaskit Monissa Eri Väreissä
Valikko
Sulje

Kankaiset
kasvomaskit

Kangasmaskit - kankaiset kasvomaskit eri väreissä

Veniz oli ajan hermoilla, kun ihmisten arki muuttui pandemian takia. Vuosi 2020 mullisti maailman. Veniziltä voit tilata mukavat ja helpot kangasmaskit kahdessa eri koossa.

Värejä ja värisävyjä löytyy skaalojen eri laidoista. Musta on pääväri Venizin valikoimassa, mutta vaihtoehtojen joukosta löydät myös eri sesongeille vaihtuvia värejä.

Venizin kankaiset kasvomaskit ovat pestäviä. Ne kestävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositteleman pesun 60 asteessa. Materiaaleina maskeissamme on käytetty polyesteria ja viskoosia.

Maskin kankaalle on myönnetty Öko-Tex 100 Standardin sertifikaatti eli tuote ei sisällä mitään haitta-aineita.


Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt ja muut asusteet löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön. Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea sinun päälläsi.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jälleenmyyjillemme tarjoamme muodikkaat asusteet ainutlaatuisen asiantuntevalla palvelukonseptilla. Venizin jälleenmyyjä saa hyllyynsä varmasti muodikkaat, laadukkaat ja kuluttajia kiinnostavat asusteet. Myyntiedustajamme käy säännöllisesti katsomassa, että myyntipisteessä on kaikki kunnossa. Helppo ratkaisu ja pitkälle viety palvelu kasvattaa jälleenmyyjän myyntiä.