Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Solmiot, Taskuliinat & Rusetit Useissa Kuoseissa & Väreissä
Valikko
Sulje

Tyylikkäät
solmiot

Tyylikkäät solmiot, taskuliinat ja rusetit

Veniziltä löydät solmiot joka elämäntilanteeseen niin klassiseen pukeutumiseen, bisnespukeutumiseen kuin juhlapukeutumiseenkin. Niin nuoret kuin aikuisetkin löytävät itsellensä sopivan solmion Venizin kattavasta valikoimasta. Tarjolla on vaihtoehtoja kaikille ja värejä laidasta laitaan. Jopa vauvoille on tarjolla isän solmion kanssa yhteensopivia solmioita.

Venizin valikoimasta on helppo löytää itsensä näköinen solmio. Solmion solmiminen on sen sijaan tuottanut monelle ihmiselle vaikeuksia kautta historian. Mutta tähänkin on olemassa ratkaisu: valikoimastamme saa nimittäin myös niin sanotut pikasolmiot eli nopeasti vetoketjulla kiinnittyvät solmiot.

Suomalaisen Venizin laadukkaat solmiot löydät vaivattomasti sieltä, mistä ostat vaatteesikin. Solmioillamme luot viimeisen silauksen kaikkeen pukeutumiseen. Sido Venizin solmio kaulaan ja olet helposti tyylikkäämpi!Solmiot eri koossa, väreissä ja kuoseissa


Solmioita tarjoamme kolmessa eri leveydessä – kapea 5 cm, perusmalli 7 cm ja leveä 9 cm. Solmioita saa myös XL-koossa. Solmioiden peruspituus on 150 senttimetriä.

Solmioita löytyy monessa eri väreissä. Perusvärien lisäksi valittavanasi on aina sesongin trendivärejä ja kuoseja. Me olemme muodin ammattilaisia ja seuraamme globaaleja muoti-, sisustus- ja väritrendejä puolestasi ja tuomme nämä trendit aina tarjolle valikoimaamme.

Veniz on aina ajan hermolla – solmiovalikoimastamme löydät aina sellaiset tuotteet, jotka ovat sillä hetkellä ”in”.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt ja muut asusteet löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön. Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea sinun päälläsi.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jälleenmyyjillemme tarjoamme muodikkaat asusteet ainutlaatuisen asiantuntevalla palvelukonseptilla. Venizin jälleenmyyjä saa hyllyynsä varmasti muodikkaat, laadukkaat ja kuluttajia kiinnostavat asusteet. Myyntiedustajamme käy säännöllisesti katsomassa, että myyntipisteessä on kaikki kunnossa. Helppo ratkaisu ja pitkälle viety palvelu kasvattaa jälleenmyyjän myyntiä.