Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Vyöt & Nahkavyöt | Laadukkaat Miesten, Naisten & Lasten Vyöt
Valikko
Sulje

Laadukkaat
kotimaiset vyöt

Laadukkaat vyöt juhlaan ja arkeen

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt löydät sieltä, mistä ostat vaatteesikin. Vöillämme luot viimeisen silauksen kaikkeen pukeutumiseen, jotta voit olla helposti ja teeskentelemättömästi hieman tyylikkäämpi oma itsesi.

Vyöt ovat Venizin päätuote. Eikä ihme, sillä valikoimastamme löydät laadukkaat vyöt jokaiseen tilanteeseen, arjesta juhlaan, miehille, naisille, nuorisolle ja lapsille. Veniz on oikea valinta, oletpa sitten bisnes, casual, klassinen tai juhlava. Kaikille löytyy kattava valikoima tyylikkäitä ja ammattitaidolla valmistettuja vöitä.

Tuotesuunnittelussamme otamme huomioon suomalaisten tarpeet, oli sitten kyseessä farkkuvyöt, nahkavyöt tai nylonvyöt.

Venizillä on erittäin pitkä kokemus alalta – me tiedämme, minkälainen vyö sopii juuri sinulle. Valitse Venizin vyö ja olet helposti tyylikkäämpi.Laajin valikoima kotimaisuutta ja ekologisuutta unohtamatta


Venizillä on markkinoiden kattavin vyömallisto. Meiltä saat muodikkaat vyöt, klassista pukeutumista unohtamatta.

Vyömme ovat helposti löydettävissä marketeista ja laadukkaista vaateliikkeistä.

Nahka on säilyttänyt asemansa suosittuna materiaalina. Se on pehmeä, laadukas, joustava ja kestävä materiaali, joka muotoutuu käyttäjänsä mukaan. Nahka on maailmanlaajuisesti kierrätetyin materiaali.

Meille ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeitä arvoja, sen takia käytämme myös vöissämme mahdollisimman paljon suomalaista nahkaa, joka kestää isältä pojalle.

Meillä on tarjota myös täysin kotimainen mallisto. Veniz Suomi -mallisto suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Kokkolan tehtaallamme paikallisen nahkatehtaan toimittamasta kotimaisesta nahasta.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt ja muut asusteet löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön. Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea sinun päälläsi.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jälleenmyyjillemme tarjoamme muodikkaat asusteet ainutlaatuisen asiantuntevalla palvelukonseptilla. Venizin jälleenmyyjä saa hyllyynsä varmasti muodikkaat, laadukkaat ja kuluttajia kiinnostavat asusteet. Myyntiedustajamme käy säännöllisesti katsomassa, että myyntipisteessä on kaikki kunnossa. Helppo ratkaisu ja pitkälle viety palvelu kasvattaa jälleenmyyjän myyntiä.