Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Veniz Suomi -mallisto | Suomessa Valmistetut Vyöt & Henkselit
Valikko
Sulje

Made in
Finland

VENIZ

Veniz Suomi - suomalaista käsityötä

Veniz on suomalainen yritys, jolla on tarjota myös täysin kotimainen mallisto. Veniz Suomi -mallisto on nimensä arvoinen. Kaikki Veniz Suomi -vyöt ovat täysin kotimaisin voimin ja täysin kotimaisista materiaaleista valmistettuja prosessin jokaisessa vaiheessa.

Veniz haluaa nostaa suomalaisen osaamisen kaikkien ihmisten tietoisuuteen. Suomalaisuus ja suomalainen tuotanto ovat itseisarvoja monelle asiakkaallemme, niin kuluttajalle kuin jälleenmyyjällekin. On arvokasta, että tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, lähellä ja vastuullisesti.

Venizin kotipaikkakunnalla Kokkolassa on pitkät perinteet nahan jalostamisessa. Sukupolvelta toiselle siirtynyt osaaminen näkyy myös Venizin tuotteissa. Pitkä kokemus alalta tarkoittaa sitä, että tiedämme tarkasti, millaiset vyöt sopivat suomalaisten käyttöön.


Suomalaista perinnettä ja tietotaitoa

Veniz Suomi -mallistossamme haluamme hyödyntää maksimaalisesti vahvaa ja perinteistä suomalaista ja paikallista osaamista.

Veniz ostaa nahan suomalaisilta yrittäjältä, ja sen jälkeen jokaisessa tuotannon vaiheessa hyödynnetään suomalaista tietotaitoa. Tämä takaa sen, että koko prosessi on eettisesti kestävä. Tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa on otettu huomioon EU:n asettamat säädökset.

Suomalaisuus ja avoimuus takaavat sen, että Veniz Suomi -mallistossa kaikki vyöt ovat parasta mahdollista laatua ja oikeaoppisesti valmistettuja.

Meillä on vahva usko siihen, että nyt jos koskaan suomalainen osaaminen on arvossaan ja kaikilla suomalaisilla on halu tukea suomalaista osaamista.Luontoystävällinen suomalainen

Sataprosenttinen kotimaisuusaste on myös todistus siitä, että Venizin tuotteet ovat luonnolle ystävällisiä. Ekologisuus on meille tärkeä ominaisuus. Venizin käyttämä nahka on ruokatuotannon sivutuote. Käyttämämme nahat eivät ole vaateteollisuutta varten tuotettuja vaan osa isompaa kokonaisuutta.

Nahka on ensimmäinen ihmisen käyttöönottama materiaali. Nahka on laadukasta ja aidosti kestävää. Nahka on pehmeä ja muotoutuu käyttäjänsä mukaan. Nahka on palamaton materiaali, joka on myös globaalisesti kierrätetyin materiaali.

Valitsemalla Veniz Suomi -tuotteen tuet samalla kotimaista osaamista ja eettisesti ja ekologisesti kestävää nahkatuotantoa.

Veniz suunnittelee ja valmistaa laadukkaita, tyylikkäitä nahkavöitä Kokkolan tehtaallaan paikallisen nahkatehtaan toimittamasta kotimaisesta nahasta. Toimimme lähellä ja vastuullisesti.
Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Suomalaisen Venizin laadukkaat vyöt ja muut asusteet löydät sieltä, mistä muutenkin ostat vaatteesi. Veniz on helppo, tyylikäs, rehti ja teeskentelemätön. Tuotteemme ovat aivan yhtä edustavia niin marketin, muotitalon kuin verkkokaupankin valikoimassa ja ennen kaikkea sinun päälläsi.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Jälleenmyyjillemme tarjoamme muodikkaat asusteet ainutlaatuisen asiantuntevalla palvelukonseptilla. Venizin jälleenmyyjä saa hyllyynsä varmasti muodikkaat, laadukkaat ja kuluttajia kiinnostavat asusteet. Myyntiedustajamme käy säännöllisesti katsomassa, että myyntipisteessä on kaikki kunnossa. Helppo ratkaisu ja pitkälle viety palvelu kasvattaa jälleenmyyjän myyntiä.